Filmdetails:

Land: VS

Duur: 103 minuten

Jaar: 2012

Release: 8 februari

Genre: Komedie, familiefilm

Regie: James Bobin

Kijkwijzer:Stemmen:
Wim T. Schippers
Charly Luske
Youp van 't Hek
Armin van Buuren
Joop Braakhekke
Hayo Bruins
Plien van Bennekom
Howard Komproe
Murth Mossel
Roué Verveer
Lottie Hellingman
Arjan Ederveen
Reinder Van ded Naalt
Hilde de Mildt
Pim Veth

Terug naar overzicht

The Muppets (NL)

Walter is de grootste Muppets fan ter wereld. Samen met zijn beste vrienden Gary (Jason Segel) en Mary (Amy Adams) gaat hij op vakantie in Los Angeles. Tijdens zijn bezoek aan The Muppets Studios ontdekt hij het slechte plan van de rijke oliemagnaat Tex Richman (Chris Cooper). Hij wil The Muppets Studios veranderen in een groot olieplatform. Walter, Mary en Gary gaan daarom op zoek naar The Muppets om ze weer bij elkaar te brengen voor de ultieme Muppet Show “The Greatest Muppet Telethon ever” om zo 10 miljoen dollar op te halen en de Studios te kunnen redden.

Maar The Muppets bij elkaar brengen blijkt nogal een lastige opdracht. Ze zijn al jaren niet meer samengekomen en ieder van hen leidt nu een eigen leven. Fozzy zit nu bij een band genaamd Moopets, Miss Piggy is een moderedactrice bij Vogue en woont in Parijs, Animal zit in een kliniek in Santa Barbara om zijn woede-uitbarstingen onder controle te krijgen en Gonzo is een zeer bekende loodgieter geworden.

Zaterdag 21 janauri ging de film The Muppets (NL) feestelijk in premiere in Tuschinski Amsterdam.

Veel bekende nederlanders kwamen deze middag de film bekijken. O.a. Ben Saunders, Tim Douwsma, Sita, Sipke Jan Bousema en Armin van Buuren.

--->Bekijk de foto's