Film ‘Zombie’ over skateboarder Tim Zom vanaf mei in de bioscopen

zombie

Cinema Delicatessen brengt Zombie, de film van Billy Pols over de professionele skateboarder Tim Zom, in mei uit in de bioscopen.

Tim Zom, geboren en getogen in Rotterdam Zuid, vecht zich los van een duister verleden en staat op het punt internationaal door te breken als professioneel skateboarder. Zijn carrière brengt hem van de harde realiteit in Rotterdam tot de American Dream in Los Angeles. Zombie is een film over een zeldzaam en verrassend karakter dat door zijn talent en persoonlijkheid tegen alle verwachtingen en ondanks tegenslagen uitgroeit tot een held.

Zombie werd geregisseerd door Billy Pols (Plank). “Tim ontmoette ik twaalf jaar geleden. Ik was meteen gefascineerd door zijn kijk op het leven. ‘Je zult vallen en pijn hebben. Dan moet je opstaan en het opnieuw doen.’ Vreemde en intrigerende woorden van een dertienjarige. Hoe kon deze jongen, een kind nog, zo’n volwassen instelling hebben? Langzaam realiseerde ik me dat Tim anders was dan alle andere skateboarders van zijn leeftijd. Zombie is een film over een jongeman die ondanks alle tegenslagen zijn eigen kans op succes wist te creëren.”

zombie-filmposter
Copyright Foto: Rahi Rezvani

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial