Cinecrowd

Donna

De dertienjarige Donna probeert zich staande te houden binnen een onveilige thuissituatie, een straatcultuur en een conventionele schoolomgeving. Steun dit filmproject op Cinecrowd.

48 DAYS FILM PROJECT

Een complete film in 48 dagen bedacht, geschreven, gefilmd en ge-edit. 26 september in premiere op het Nederlands Film Festival.

Bekijk dit project

Sluizer Speaks’

Sluizer Speaks’ vertelt het complete verhaal van de Nederlandse regisseur George Sluizer.
Een man die zijn leven wijdt aan het maken van film.

Regie: Dennis Alink

Bekijk dit project (het project is inmiddels gesloten)

CineCrowd

WAT IS CINECROWD?

CineCrowd is een non-profit stichting waar filmmakers hun ideeen voor films kunnen presenteren & pitchen aan het publiek. Iedereen, particulieren en ook bedrijven, kunnen zonder risico een bijdrage leveren en zo de realisatie van een film mogelijk maken.

Jij, als supporter, krijgt van de filmmaker er ook iets voor terug,bijvoorbeeld kaartjes voor het festival waar de film draait, vermelding op de aftiteling/IMDb of een bezoek aan de set. En zo deelt uiteindelijk iedereen in de passie van het filmmaken!

Experimenteer zonder risico: mocht een project niet binnen de gestelde tijdslimiet het streefbedrag binnenhalen, dan wordt je bijdrage simpelweg teruggestort.

Je deelt in de passie van filmmaken: CineCrowd biedt je de mogelijkheid om de filmset te bezoeken, naar een filmfestival te gaan waar “jouw” film draait of simpelweg je naam voor het eerst op het witte doek te zien. Jij bepaalt hoe je betrokken wilt zijn bij jouw film.

Je steunt talent: niet onbelangrijk, je helpt Nederlands filmtalent zich te bewijzen in de filmwereld. Je maakt het mogelijk om ook hun droom te verwezenlijken, dat ene script te realiseren op een snelle & democratische wijze. Jij bepaalt of een film wordt gemaakt.

WAT VOOR PROJECTEN STAAN ER OP CINECROWD?

CineCrowd wil een podium bieden voor filmmakers van sterke en originele films. Makers als George Sluizer, Eddy Terstall en Heddy Honigmann, maar ook beginnende makers hebben mede dankzij CineCrowd een producties gerealiseerd.

CineCrowd sluit geen type film uit, of het nu documentaire, animatie of speelfilm is. Het is uiteindelijk aan jou, het publiek, om te bepalen welke films gemaakt worden.Het uiteindelijke resultaat vind je overal terug, van festivals, bioscoop, TV tot het internet. De makers en CineCrowd houden je op de hoogte waar jouw film nu weer te zien zal zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial