Speelfilm: Verliefd op Ibiza

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn,
raakt een ensemble van personages verliefd op de verkeerde mannen, de juiste personen, en op Ibiza.
 
Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet of niet langer haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ’s en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourbruiloft te organiseren dan daar?

Kevin is een jonge voetballer die onlangs een miljoenentransfer heeft gemaakt naar de club Barcelona. Hij weet zelf nauwelijks wat hem overkomt. Too young, too rich, too beautiful. Zijn vriendin Elza weet wel hoe Kevin zijn miljoenen uit moet geven en kijkt uit naar haar verjaardag waar Kevin haar dé belangrijke vraag zal gaan stellen. Kevin’s moeder Karla ziet alles met lede ogen aan, en gelukkig is er de nuchtere event planner Lizzy die Kevin in laat zien wat echte liefde is.

De net gescheiden Jacky en haar buurvrouw Irma – beiden veertigers – landen op Ibiza. Jacky heeft er zin in: gelift en gebotoxt vertelt ze Irma dat ze niet kan wachten om een lekkere, jonge vent te scoren. Ze leeft! Irma denkt er het hare van. Zij wil een rustige vakantie met Dr. Zjivago op het strand. Totdat haar hart op hol slaat…

Voormalig rockster Lex heeft zijn drie dochters op Ibiza uitgenodigd voor zijn 55e verjaardag. Voor de drie halfzussen Zara (35), Lizzy (26) en Bibi (19) was hun vader vaak een grote afwezigheid. Maar Lex krijgt de kans zijn vaderrol te vervullen wanneer Zara’s man door Bibi verleid wordt.

De broers Dylan en Boyd hebben een droom: DJ worden. Ze zijn naar het eiland gekomen om hun werk aan de beroemde DJ Armin van Buuren te laten horen. Maar hoe bereik je de bekendste DJ van de wereld? Hun beste vriend Lars helpt hen om hun held te ontmoeten, al hebben ze uiteindelijk meer aan een flinke dosis geluk en een speling van het lot.

Alle lijnen komen samen in de hippe club waar Armin van Buuren draait. Vindt Jacky de liefde bij een jonge lover, of bij haar jeugdliefde? Kiest Kevin voor een leven met de mooie golddigger Elza? En overleeft het huwelijk van Zara en Pim de escapades van Pim?

We zullen het allemaal meemaken in de film "Verliefd op Ibiza”. Een lekkere feel-good film voor alle leeftijden. Een film vol humor, avonturen en menselijke inzichten.

Acteurs:
SANNE VOGEL IS LIZZY
JAN KOOIJMAN IS KEVIN
GIGI RAVELLI IS ZARA
DAVID LUCIEER IS PIM
RICK ENGELKES IS LEX
MARLY VAN DER VELDEN IS BIBI
MARIUS GOTTLIEB IS BOYD
JASPER GOTTLIEB IS DYLAN
JIM BAKKUM IS LARS
SIMONE KLEINSMA IS IRMA
LONE VAN ROOSENDAAL IS JACKY
KIM FEENSTRA IS ELZA
WILLEKE VAN AMMELROOY IS KARLA
KIMBERLY KLAVER IS MAY

Regie: Johan Nijenhuis

Scenario: Tijs van Marle, Annelou Verboon, Maarten Leben

Producent: Farmhouse Film & TV, Johan Nijenhuis & CosCastpresentatie:

 

Terug naar overzicht