Rutger Hauer presenteert korte film tijdens Shortcutz zomerspecial

rutger-hauer-REQUIEMActeur Rutger Hauer is dinsdagavond 5 juli aanwezig voor een gesprek met het publiek na de openluchtvertoning van de door hem geregisseerde korte film REQUIEM 2019. Deze film wordt aangeboden door Shortcutz als voorprogramma van de film PLAN C, die tijdens ‘Films with a view’ bij Pllek Amsterdam vertoond wordt. Shortcutz Amsterdam is het platform waar jong, startend filmtalent gekoppeld wordt aan gerenommeerde filmmakers in wekelijkse filmavonden in De Kring. In de zomermaanden programmeert zij specials, waaronder deze vertoning. Regisseurs Rutger Hauer en Sil van der Woerd vertellen in REQUIEM 2019 over hoe de laatste overlevende walvissen in de oceanen hun grootste vijand tegenkomen: de mens. 

Rutger Hauer: “Het jagen op walvissen als voedselbron is zo verouderd. Gewoon omdat dat is wat we altijd hebben gedaan? Traditie? Kom op nou! Mensen zijn de ergste diersoort. Op een dag, toen ik aan het kanoën was, keek ik letterlijk recht in het oog van een walvis. Dat is iets dat ieder mens op aarde zou moeten ervaren. We mogen niet toestaan dat deze prachtige dieren vernietigd worden.”  

Screening PLAN C @ Pllek Amsterdam – dinsdag 5 juli 2016

foto_12245_recensie-plan-c

SHORTCUTZ, HELLO SUMMER: PLAN C (2012) (92m) (NL)
DIR: 
Max Porcelijn

NL spoken w/ ENG subtitles
SHORT: i.s.m. SHORTCUTZ // Requiem 2019 (4m, dir: Rutger Hauer & Sil vd Woerd)

INLOOP
: 21:00 // FILM: 22:30

KOPTELEFOON: € 5,00 // RESERVERENFILM@PLLEK.NL 

In Amsterdam probeert detective Ronald Plasmeyer zijn gokschuld af te betalen, maar hij schakelt daarvoor net de verkeerde criminelen in… Een extreem grappige en eerlijke misdaadfilm van Nederlandse bodem.

About the Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like these

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial