Amuse – De Ontmoeting

Wat doe je als je tijdens een gesprek geleidelijk de aandacht verliest? Doe je dan alsof je nog steeds geconcentreerd luistert en houd je het gesprek op de automatische piloot gaande?

Acht dansers accepteren zonder géne hun desinteresse en staan zichzelf toe om af te dwalen. Amuse is een dansfilm over de sociale regels die we onszelf opleggen en de moeite die het soms kost om je daaraan te houden.

In samenwerking met Jonne Covers.

Titel:
Amuse

Filmproject:
De Ontmoeting 1

Acteurs:
Yeli Beurkens
Anna Fransen
Nina Funk
Julia Heider
Sophie Jetten
Minke Tettero
Heleen van der West
Inbal Abir

Regie:
Ivo van Aart

Lengte:
5 minuten

Producent: 
Rob IJpelaar – Wanderlust.

Teaser Amuse:

“Amuse” short dance film – trailer from Ivo van Aart on Vimeo.


De Ontmoeting is een realiseringsmogelijkheid voor korte films, die zowel bestaat voor filmmakers als voor het publiek. Elke editie van De Ontmoeting bestaat uit een serie films van maximaal zes minuten in verschillende genres (fictie, documentaire, animatie, experimenteel en alles daartussenin). Door vooraf een distributietraject uit te stippelen, wordt zorg gedragen voor de verspreiding van de films onder een breder publiek. De films worden na voltooiing vertoond in bioscopen, op festivals, op TV en online. De Ontmoeting creëert op deze manier een showcase van talenten en faciliteert zo een ontmoeting tussen het publiek en nieuwe verhalen.  

–> De Ontmoeting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial