Doris

doris2Doris gaat over een vrouw op een kruispunt van haar leven. Over iemand die een scheiding en het verlies van een ouder heeft overleefd en zichzelf nu opnieuw moet uitvinden. Want hoe ga je een nieuwe liefde aan, als je twee pubers thuis hebt zitten? Hoe vind je -na een moeizaam huwelijk- je zelfvertrouwen terug, terwijl iedereen om je heen Instagram bombardeert met foto’s van hun geslaagde levens, goedgeklede kinderen en afgetrainde lichamen?

En hoe behoud je je zelfstandigheid, als alle potentiële werkgevers je laten weten dat ze niet zitten te wachten op een vrouw van vijfenveertig zonder opleiding? Doris gaat over een vrouw van vlees en bloed. Iemand met angstaanvallen, verdriet en aangekoekte pannen. Over een heldin die met beide benen op de grond staat en weet dat het leven geen goudomrande, roze wolk is, maar die ondanks alle tegenslag groots en meeslepend blijft dromen over welbespraakte vrouwen en schuchtere mannen, die -net als in romantische Britse kostuumdrama’s- voor altijd en eeuwig geluk en kameraadschap vinden.

doris-filmposter

Regie:
Albert Jan van Rees

Acteurs:
Tjitske Reidinga, Guy Clemens, Tarik Moree, Monique van de Ven, Gijs Scholten van Aschat, Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Hendrikje Nieuwerf

Genre:
komedie, drama

Lengte:
89 minuten

Jaar:
2018

Release:
20 september 2018

Trailer:


 


doris1

Een gedachte over “Doris

  • 14 oktober 2018 om 19:19
    Permalink

    Nou geweldig.. die jij (Tjitske Reininga) die personage van Doris naspeelt, ik ga dinsdag met 1 van me 3 zussen naar paté naar de film, heerlijk zoveel gelijkenissen, dacht dat ik de enige was hahaha veel ellende en ja rottigheid meegemaakt altijd leuk en grappig zijn ben ik ook, maar nu doe ik het echt!!! nu ben ik grappig en leuk omdat ik het ook echt leuk vindt en me eigen kan zijn, zonder leuk te zijn wel dat ik het niet wilt… dank denk ik aan therapie 2 jaar, hahaha ik hou van lachen en lekker komische zijn en mensen aan het lachen maken onder een leuke bijeenkomst ,daarom ben ik altijd welkom bij mensen die mij mogen ,kan nog wel verder gaan ,maar je ben een heerlijke actrice waar ik me totaal thuis voelt, denk ook wel dat je van je zelf erg leuk en gezellig en komisch ben… je ben top en we gaan er een gezellige dag van maken en zeker genieten en lachen met erkenningen thanks,,, je ben super en mij maak je gelukkig, knuf en succes natuurlijk met je privé leven, ga zo door zolang het kan, je maak mensen aan het lachen je heb het verdiend wat je nu bereikt hebt. (te veel over me eigen.. wilde dat gewoon even kwijt)

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial