Kinderserie Fien & Teun krijgt filmversie

Maandag 15 maart starten de opnamen van Fien & Teun en het grote dierenfeest in de Van Hoorne Studio’s in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland. Bij producent Van Hoorne Entertainment, tevens merkeigenaar van Fien & Teun, werd speciaal voor dit project een complete filmset gebouwd.

De animatieserie Fien & Teun is sinds 2014 te zien bij RTL Telekids. De avonturen van de boerenkinderen, die spelenderwijs van alles leren over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel, werden al snel populair. In 2018 kregen Fien en Teun zelfs hun eigen themapark: Avonturenboerderij Molenwaard, dat jaarlijks bezocht wordt door ruim 200.000 bezoekers.

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien en Teun zich op voor het vieren van een feestje op de boerderij. De voorbereidingen lijken voorspoedig te verlopen, maar dan gaat er ineens van alles mis.

Fien & Teun en het grote dierenfeest wordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment in coproductie met het Vlaamse Montana Media. De regie is in handen van Matthias Temmermans.

Dutch FilmWorks zal Fien & Teun en het grote dierenfeest in de zomer van 2021 in de bioscoop uitbrengen.

Bron: Holland Film Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial