Hardwell film in première tijdens Amsterdam Dance Event

hardwell

Tijdens het aanstaande Amsterdam Dance Event verschijnt de gloednieuwe film I AM Hardwell – Living the Dream in de Nederlandse bioscopen. De film van regisseur Robin Piree, die in 2013 al de documentaire I AM Harwell maakte, volgt de #1 DJ van de wereld tijdens zijn ‘I AM Hardwell’ concerttour langs 34 wereldsteden. De officiële première vindt plaats op dinsdag 13 oktober in Pathé Tuschinski. I AM Hardwell – Living the Dream gaat op donderdag 15 oktober landelijk in release. Of Hardwell de hoogste plek op de wereldranglijst vasthoudt, wordt 16 oktober bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Music Festival in de Amsterdam Arena.
 
Hardwell over de nieuwe film: “Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Sinds ik in 2013 ben verkozen tot #1 DJ van de wereld, is mijn leven één grote rollercoaster geweest. De verwachtingen werden steeds groter en ik had het gevoel dat de lat daarmee ook continu hoger gelegd moest worden. I AM Hardwell – Living the Dream laat zien dat niet alleen mijn muziek, maar ook de concerttour een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. En ik ben super trots op het team dat dit mogelijk gemaakt heeft en op alle mensen die voor mij door het vuur zijn gegaan tijdens de reis de we met elkaar hebben afgelegd.”
 
Meer nog dan de eerdere film laat I AM Hardwell – Living the Dream de muziek zien én horen. Van de 27-jarige Robbert van de Corput, die achter zijn computers nieuwe baslijnen uitprobeert, de massahysterie die ontstaat in Delhi, tot ongeëvenaarde concertbeelden van de ‘I AM Hardwell’-concertshows, waarbij tienduizenden mensen wereldwijd uit hun dak gaan op de beats van de muzikale pionier.
 
Naast de film brengt Hardwell dit najaar nog een opvallende release uit. Op 13 november gaat het remix-album van het eerste studio-album van Hardwell ‘United We Are’ in release. ‘United We Are’ verscheen begin 2015 en kwam in meer dan 20 landen op #1 binnen in de album charts. Het album met de titel  ‘United We Are- The Remixes’ bevat remixen van de originele tracks. Vele bekende producers  zijn los gegaan op de 14 tracks van het album ‘United We Are’ en dit levert een verzameling spectaculaire remixen op. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke DJ’s / producers te horen zijn op  ‘United We Are- The Remixes’.
 
Over de film
Duizenden mensen staan in het donker. Achter de draaitafel zit Robbert van de Corput nog één keer zijn tracklist te checken. Als hij gaat staan licht het podium op. Hij spreidt zijn armen, lichtbanen schieten door het stadion en de eerste track overspoelt het uitzinnige publiek. Hij is Hardwell; in oktober 2013 uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. In Amsterdam trapt hij zijn eerste concertshow ‘I AM Hardwell’ af, maar zijn faam gaat sneller dan hij zelf kan reizen. Boekingen lopen op, de venues worden groter en de shows raken steeds sneller uitverkocht. De druk neemt toe en Hardwell wil bewijzen dat hij met recht op nummer 1 staat. Het resulteert in een bijzondere reis, zowel on- als off stage, langs 34 wereldsteden. Met als hoogtepunt een uitverkocht Madison Square Garden in New York. Beleef I AM Hardwell dichterbij, persoonlijker en spectaculairder dan ooit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial