Herman van der Zandt en Eva Cleven presenteren Gouden Kalveren Gala 2016

goudenHerman van der Zandt en Eva Cleven presenteren dit jaar het Gouden Kalveren Gala. Het Gouden Kalf, de Grote Prijs van de Nederlandse Film, wordt jaarlijks uitgereikt aan onder meer de beste Nederlandse regisseurs, scenarioschrijvers, producenten, acteurs en actrices. De VPRO zendt de uitreiking ook dit jaar weer live uit vanuit het Beatrix Theater in Utrecht, op vrijdag 30 september om 20.30 uur op NPO 3. Het Gouden Kalveren Gala is de afsluiting van het Nederlands Film Festival, dat plaats vindt van 21 tot en met 30 september.

Herman van der Zandt: “Ik hou van de film en van een feestje. En het is helemaal mooi dat het Gala plaatsvindt in mijn eigen stad, Utrecht. Jarenlang mocht ik in het NOS Journaal het nieuws over de winnaars brengen, maar nu mag ik er zelf onderdeel van uitmaken. Ik ben heel benieuwd wie dit jaar de Gouden Kalveren gaan winnen!” 

Eva Cleven”Ik vind het erg belangrijk dat de Gouden Kalveren goed gevierd worden. Ik keek altijd naar het Gala vanwege de mooie jurken en omdat het een van de weinige avonden is dat je zoveel talent bij elkaar ziet. Ik vind het erg leuk dat ik het Gala dit jaar mag presenteren en kijk ernaar uit om dat samen met Herman te doen”.

Uitzending Gouden Kalveren Gala: vrijdag 30 september om 20.30 uur bij de VPRO op NPO 3. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial