Kwestie van Geduld


De cast van de romantische feelgoodfilm KWESTIE VAN GEDULD is compleet. Naast hoofdrolspeelster Barbara Sloesen is Manuel Broekman te zien als haar vriend Bastiaan. De andere mannelijke hoofdrol is voor nieuwkomer Frans Dam. Hij was tot nu toe vooral actief in Amerika waar hij acteerde in off Broadway theaterproducties en te zien was in commercials en campagnes van o.a. Hugo Boss, Diesel en Mercedes-Benz.

Ook Bianca Krijgsman, Peggy Vrijens, Huub Smit, Nabil Aoulad Ayad, Genelva Krind, Florence Vos Weeda, Juliette van Ardenne en Anna Keuning spelen grote rollen in KWESTIE VAN GEDULD. De opnames zijn deze week gestart in Amsterdam. In april zal de set verplaatsen naar Zuid-Limburg waar het grootste deel van de film wordt opgenomen.

Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen op een droomplek, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

Regie:
Ruud Schuurman

Scenario:
Edward Stelder

Acteurs:
Barbara Sloesen, Frans Dam, Manuel Broekman, Peggy Vrijens, Nabil Aoulad Ayad, Huub Smit, Juliette van Ardenne, Genelva Krind, Florence Vos Weeda, Anna Keuning

Genre: 
Romantiek

Release:
2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.