Netflix & Chill – De Ontmoeting

Na maandenlang geflirt en ge-app krijgt een jongen eindelijk het zo verlangde bericht van het meisje van zijn dromen: of hij zin heeft om langs te komen. Haar ouders zijn namelijk een weekendje weg en ze heeft zin in uitdagende, erotische gezelligheid, met Netflix op de achtergrond. Terwijl de uren wegtikken beseft de jongen die dacht te gaan scoren, dat er iets heel anders op het spel staat dan zijn maagdelijkheid.

After months of flirting and texting, a young guy finally gets the message he’s been waiting for: The girl of his dreams invites him over. Her parents are gone for the weekend and she down for a good film on Netflix.

As the night progresses, only guy hoping to get lucky finds out that there’s more at stake than his virginity…

Titel:
Netflix & Chill

Filmproject:
De Ontmoeting 2

Acteurs:
Romy Gevers
Yannick Jozefzoon

Regie:
Michael Middelkoop

Lengte:
7 minuten

Producent: 
Umami Media

Netflix & Chill teaser:

NETFLIX & CHILL – TEASER from Michael Middelkoop on Vimeo.


De Ontmoeting is een realiseringsmogelijkheid voor korte films, die zowel bestaat voor filmmakers als voor het publiek. Elke editie van De Ontmoeting bestaat uit een serie films van maximaal zes minuten in verschillende genres (fictie, documentaire, animatie, experimenteel en alles daartussenin). Door vooraf een distributietraject uit te stippelen, wordt zorg gedragen voor de verspreiding van de films onder een breder publiek. De films worden na voltooiing vertoond in bioscopen, op festivals, op TV en online. De Ontmoeting creëert op deze manier een showcase van talenten en faciliteert zo een ontmoeting tussen het publiek en nieuwe verhalen.  

–> De Ontmoeting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial