Opnames gestart Duitse remake Alles is Liefde

De opnames van de Duitse remake van Alles is Liefde zijn van start gegaan. Alles is Liefde van Joram Lürsen en Kim van Kooten was één van de succesvolste Nederlandse films ooit en trok meer dan 1 miljoen bezoekers. Ook op Alles ist Liebe van regisseur Markus Goller wordt hoog ingezet. De sterrencast van de film bestaat uit Nora Tschirner, Tom Beck, Heike Makatsch, Wotan Wilke Möhring, Katharina Schüttler, Fahri Yardim, Christian Ulmen, Friedrich Mücke, Inez Björg David en Elmar Wepper.

Alles ist Liebe draait vanaf 4 december groots in de Duitse bioscopen.

Over Alles ist Liebe:
Kerst staat voor de deur, en iedereen heeft problemen in de liefde. Kiki hunkert naar haar droomprins, Martin will terug naar de vrouw die hij in de steek heeft gelaten. Klaus weet niet of hij zijn Victor moet trouwen, Ted probeert zijn familie van de financiële ondergang te redden en Hannes will zijn Clara terug, die hem zijn affaire met de schooljuf niet kan vergeven. Dan is er nog de kwestie met de kerstman, een verdwenen konijn, ongeruste kinderen en de gebruikelijk Kerstavond gekte. Maar bovenal de grote vraag, we willen allemaal liefde, maar hoe vind je die en hoe houd je de liefde in stand? En is deze Kerst eigenlijk nog wel te redden?

Over de productie:
ALLES IST LIEBE is een co-productie van Alles ist Liebe Filmproduktions GmbH, Universal Pictures Productions GmbH & der Film1 GmbH & Co KG. De film wordt gefinancierd door HessenInvestFilm, Medienboard Berlin-Brandenburg, de Duitste Filmfondsen FFA en  DFFF. De opnames gaan door tot 16 april en er wordt onder andere in Frankfurt en Berlijn gedraaid.

AllesIsLiefde_70x100.144500

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial