Rooijakkers over de vloer bij bilal Wahib

Art Rooijakkers gaat op bezoek bij Bilal Wahib en zijn vriendin Sophie. De acteur en rapper brak door in Mocro maffia en scoorde vorig jaar zijn eerste nummer 1-hit. Art spreekt Bilal over zijn onstuimige verleden.

In het derde seizoen van Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers elke aflevering langs bij nog maar één gast alle gelegenheid de diepte in te gaan. Zo ook vanavond als hij langsgaat bij Bilal Wahib. De 21-jarige acteur en rapper speelt al sinds 2013 in films en series. Zo was hij te zien in Mimoun en Mocro maffia.

Vorig jaar werd hij pas echt bekend bij het grote publiek door zijn rol in de dramareeks Commando’s. Bilal woont samen met zijn vriendin Sophie in een chic appartement. Art wil uiteraard een rondleiding voordat hij Bilal meeneemt voor een wandeling door de buurt waar hij opgroeide. Het ommetje brengt heftige herinneringen boven bij Bilal, zeker als ze langs zijn ouderlijk huis lopen en zijn moeder zich onverwacht in hun gesprek mengt.

Uitzending: woensdag 24 maart om 21.30 uur, RTL4

De politie heeft een 22-jarige Amsterdammer aangehouden naar aanleiding van een livestream met de Amsterdamse acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud waarin een jongen wordt gevraagd zijn geslachtsdeel te tonen. De Amsterdammer wordt verdacht van het vervaardigen en/of verspreiden van kinderporno.

In de video is te horen dat de fan “17 doezoe” (17 duizend red.) euro van Wahib zou krijgen, als hij zijn penis laat zien. Uiteindelijk doet de jongen dit ook voor het oog van alle kijkers van de livestream. Nadien barsten de twee acteurs in lachen uit: “Hij heeft gewoon zijn piemel laten zien”, schatert Wahib.

Onacceptabel

Topnotch, het platenlabel waarbij Wahib zit, heeft besloten alle werkzaamheden met hem als artiest neer te leggen. “We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af”, zo staat te lezen in een statement. NPO Zapp, waar Wahib het programma Teenage Boss maakt, noemde de video eerder al “onacceptabel”.

RTL, dat via Videoland Mocro Maffia uitzendt, meldt dat zij “enorm zijn geschrokken” van het filmpje. “Het incident is momenteel in onderzoek van de zedenpolitie, we wachten de uitkomst hiervan af. In de tussentijd hebben we besloten de uitzending van Rooijakkers over de Vloer van vanavond, waar Bilal Wahib in te zien is, te vervangen door een andere aflevering.”

AT5 heeft de manager van Wahib en Ahammoud, Nathan Moszkowicz, om een reactie gevraagd, maar nog niets van hem gehoord.

About the Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like these

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial