8 Festivals, 6 vrienden, 1 onvergetelijke zomer

4jim

Nooit meer chemo, nooit meer ziekenhuisbezoeken. Jim is weer beter. Helemaal schoon na een lang en heftig gevecht tegen kanker. Tijd om een zomer lang keihard te knallen met zijn vrienden. In de nieuwe serie 4JIM van de KRO-NCRV volg je Jim en zijn vrienden, maar kan je ook zelf meedoen. 

Jim gaat gaat los met zijn vijf beste vrienden Lars, Rutger, Stijn, Rafi en Dennis. Samen bezoeken ze verschillende festivals, van Down the Rabbit Hole tot de Zwarte Cross. Ze werken op de festivals hun bucketlist challenge af en daar kan jij bij helpen!

Doe mee met Jim
In de 4JIM-app staan challenges die je thuis en op festivals mee kan doen. De app is te downloaden voor iOS en Android. Ook kan je de app gebruiken om foto’s en video’s op te sturen naar Jim, de leukste beelden komen terug in de serie. 

Wanneer zie je 4Jim?
Vanaf 6 juli is 4JIM van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op NPO 3. Maar 4JIM is er eigenlijk altijd. Heb je 4JIM een keer gemist dan is het natuurlijk terug te kijken op npo3.nl. Hier staan ook na elke uitzending de shortie zodat je in drie minuten weer helemaal op de hoogte bent. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial