Bosrandgeluk – De Ontmoeting

Twee mensen op leeftijd die van elkaar houden en samen naar een favoriete plek aan de bosrand fietsen. Maar er is meer aan de hand.

Een man en een vrouw die van elkaar houden, allebei op leeftijd, fietsen door het bos en belanden bij een bankje. Zij constateert verheugd dat dit precies de plek is waar ze graag naartoe wilde. Bosrandgeluk is een zorgvuldig geconstrueerde film over liefde en ouderdom, ruimte en verlies – en het besef dat alles met elkaar verbonden is. Regiedebuut van schrijver Philip Huff, met ingetogen rollen voor Jeroen Krabbé en Olga Zuiderhoek. 

Titel:
Bosrandgeluk

Filmproject:
De Ontmoeting 5

Acteurs:
Jeroen Krabbé
Olga Zuiderhoek
Bert Hana

Regie & scenario 
Philip Huff

Lengte:
7 minuten

Producent: 
De Familie Film & TV

De Ontmoeting is een realiseringsmogelijkheid voor korte films, die zowel bestaat voor filmmakers als voor het publiek. Elke editie van De Ontmoeting bestaat uit een serie films van maximaal zes minuten in verschillende genres (fictie, documentaire, animatie, experimenteel en alles daartussenin). Door vooraf een distributietraject uit te stippelen, wordt zorg gedragen voor de verspreiding van de films onder een breder publiek. De films worden na voltooiing vertoond in bioscopen, op festivals, op TV en online. De Ontmoeting creëert op deze manier een showcase van talenten en faciliteert zo een ontmoeting tussen het publiek en nieuwe verhalen.  

–> De Ontmoeting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial