Georgina Verbaan en Paul R. Kooij in Meester Kikker

Afgelopen weekend zijn de opnames van start gegaan voor de verfilming van Paul van Loons boek Meester Kikker. Naast Jeroen Spitzenberger, die de rol van de meester speelt, speelt Georgina Verbaan de moeder van het meisje Sita. Paul R. Kooij (SPIJT!, WIPLALA) neemt de rol van Stork op zich, het hoofd van de school. De release van de komische familiefilm staat gepland voor juli 2016

1001004001817091
 

Georgina is gecast voor de rol van de verstrooide moeder Ceciel die een drukke dierenopvang runt en niet genoeg tijd vrij maakt voor haar dochter Sita. Filmproducent BosBros is zeer verheugd dat de veelzijdige actrice, bekend van o.a. ’T SCHAEP MET DE 5 POOTEN, DE MARATHON, MANNENHARTEN, HARTENSTRAAT en DE SURPRISE, deze belangrijke moederrol gaat invullen. Ook de expressieve Paul R. Kooij als Stork is een perfecte invulling van de rol van nieuw hoofd van de school – een met zijn eigen geheim.

De  financiering van de uitbreng van Meester Kikker in de bioscopen wordt volledig betaald door honderden crowd-investeerders via Symbid. Nog slechts enkele aandelen zijn beschikbaar, aangezien de meeste Wiplala crowdfund-investeerders opnieuw hun geld hebben toevertrouwd aan dit nieuwe familiefilmproject.

Het verhaal:

‘Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.’ Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester (Jeroen Spitzenberger). Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij… Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.


 Meester Kikker Crowdfunding 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial