Zomer te zien in de filmtheaters

zomer-3

Zomer is vanaf 4 juni te zien. Zes filmtheaters bieden de film gelijktijdig on demand aan via hun website. Het is de eerste keer dat zij dit doen. Publiek kan de film dus thuis zien.

Zomer is on demand te zien bij de volgende filmtheaters: 
Het Ketelhuis (Amsterdam)
Filmhuis Den Haag Lux (Nijmegen)
Louis Hartlooper Complex (Utrecht)
Chassé Cinema (Breda)
De Lieve Vrouw (Amersfoort)

Film zien in één van de bovenstaande filmtheaters? 
Vul het contactformulier in en laat weten waarom jij deze film liever in de bioscoop ziet dan on demand. Meedoen kan t/m zondag 7 juni a.s.

zomer-filmposter

Sigrid ten Napel, Jade Olieberg, Martijn Lakemeier en Lisa Smit spelen de hoofdrollen in Zomer; een zwoele film over jonge mensen die verlangen naar onafhankelijkheid maar tegelijkertijd ergens bij willen horen. Singer-songwriter Jacco Gardner leverde een aantal nummers voor de film. 

Zomer 
De zestienjarige Anne groeit op in een klein dorp tussen de uitgestrekte velden en een overal aanwezige energiecentrale die het leven van de dorpelingen domineert. Het is een lange, hete zomer en Anne en haar vriendengroep brengen hun dagen door met jakkeren over de kilometerslange landwegen en rondlummelen bij zwemplekken en horeca. Het is een tijd van avontuur, ontluikende seksualiteit en de eerste stappen naar volwassenheid. De stille, verlegen Anne probeert erbij te horen, maar voelt zich vervreemd van haar vrienden. Als Lena, een jonge vrouw uit de stad, ronkend met haar motor de broeierige stilte komt verstoren, raakt Anne in de ban van haar. Lena is opgewekt, stoer, uitdagend, en vooral anders. Dan komt het erop aan: durft Anne ook anders te zijn, terwijl alles verder hetzelfde blijft?

Cast
Sigrid ten Napel (Anne)
Jade Olieberg (Lena)
Lisa Smit (Carlijn)
Ella-June Henrard (Ruby)
Martijn Lakemeier (De Peer)
Rik Verheye (Farm Hand)
Willemijn van der Ree (Anne’s Mother)
Steef Cuijpers (Anne’s Father)
Pepijn van Putten (Anne’s little brother)
Eva Van der Gucht (Aunt Door)
Guido Pollemans (Uncle Frits)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial