Geef me ’s ongelijk – Teledoc Campus

teledoc-ongelijk

De vijftienjarige Julius heeft het met zijn provocaties te bont gemaakt. Zijn school in Amsterdam-Zuid stuurt hem weg. Hij moet werken aan gedragsverandering, minder blowen en zijn mening voor zich houden. Zijn ouders en begeleiders proberen hem tot inzicht te brengen, maar Julius houdt zich liever bezig met belangrijke zaken zoals het communisme, de internationale politiek en het vogelbekdier. Hij wil zich niet conformeren aan de idiotie van het normaal zijn.

Geef me ‘s ongelijk – trailer from Myrthe Mosterman on Vimeo.

Bekijk hier Geef me ‘s ongelijk

teledoc-campus
Teledoc Campus
Duur: 25 minuten
Jaar: 2015
Omroep: NCRV
Regie: Laura Hermanides
Producent: Unami Media


Teledoc Campus is een samenwerkingsproject van NPO, CoBO en het Filmfonds voor jonge regisseurs en producenten. Zij kunnen ervaring opdoen met korte documentaires (25 minuten), waarna de sprong naar lange producties kan worden gemaakt. Dit opent de weg naar kwaliteitsdocumentaires met een cinematografisch en onconventioneel karakter.

3 gedachten over “Geef me ’s ongelijk – Teledoc Campus

 • 31 mei 2015 om 21:28
  Permalink

  Ongelofelijk verwent tering nest . Denkt dat hij slim is .wat een lulletje is dat zeg . Heropvoeden die handel .stront jong!!!

  Beantwoorden
 • 31 mei 2015 om 21:36
  Permalink

  Intelligentie stelt ons niet boven andere mensen. Als je je beseft dat je niet speciaal bent zal je minder arrogant zijn, beter non-verbaal communiceren en uiteindelijk in zijn geheel profiteren van sociale vaardigheden die ook superieur worden aan die van anderen, juist omdat je slim bent.

  Beantwoorden
 • 31 mei 2015 om 21:49
  Permalink

  Prachtige documentaire over een leuke intelligente jongen, een ruwe diamant, waar iedereen aan wil slijpen om hem net als iedereen te laten zijn.
  Alsjeblieft niet, koester het.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial