Speelfilm GAME – Miles Roston

game2

James Brooke (Roy Marsden) is een Britse gepensioneerde diplomaat en recreatief jager. Na jarenlang in Afrika gestationeerd te zijn geweest, woont hij nu in Amsterdam met zijn jongere Nederlandse vrouw Annette (Susan Visser). Ze leiden een rustig en comfortabel leven aan de Amsterdamse grachten.

James is opnieuw gevraagd voor een diplomatieke functie door het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. In deze onstabiele politieke tijden is er behoefte aan nieuwe gezichten en James wordt weer van stal gehaald. Er is hem een hoge functie aangeboden; één die zowel hij als zijn ambitieuze vrouw niet kunnen weigeren.

Als hun dochter Susan, net ontslagen uit een psychiatrische kliniek, samen met haar Keniaanse vriend Robert besluit om naar ‘huis’ te komen, ontstaat er een grimmige sfeer. De plannen van James en Annette komen onder vuur te liggen door de ontrafeling van een duister geheim. James en Annette zetten alles op het spel om hun toekomst veilig te stellen. Gaandeweg worden de kaarten opnieuw geschud en is het niet langer duidelijk wiens ‘GAME’ het eigenlijk is…

game1

GAME is een day and date release. Allereerst gaat de film via het online platform We Want Cinema in première vanaf 29 augustus. Bezoekers kunnen hun eigen voorstelling aanmaken van de film in een stad naar keuze en als er genoeg mensen een kaartje gekocht hebben, gaat de voorstelling door. Iedere voorstelling is een première en cast en crew zijn aanwezig om met het publiek in gesprek te gaan.

Tegelijk kunnen mensen de film online kopen of huren. Via een speciale player kunnen zij de film downloaden. Maar zij kunnen de player ook verspreiden onder hun vrienden en bij iedere koop die hierdoor gemaakt wordt krijgt de ‘verspreider’ ook een percentage. Iedereen wordt hierdoor een beetje filmdistributeur.

Regie: Miles Roston

GAME_poster

Director Miles Roston
Scenario Charles Liburd
Producer No Money No Cry Films
Executive Producer Kees Kasander
Language English & Dutch
Release date August 2013 (Netherlands)

ACTEURS:

Susan Visser Annette Brooke
Roy Marsden James Brooke
Jotham Annan Robert
Leila Mimmack Susan Brooke

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial