Toppers krijgen eigen film: Lost in Vegas

DT_logo.112445
Zaterdag 24 mei, is tijdens het eerste van de vier uitverkochte jubileumconcerten van Toppers in Concert in het bijzijn van 68.000 fans aangekondigd, dat René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom op het witte doek komen in hun eigen bioscoopfilm; Toppers Lost in Vegas.  De bekendmaking verscheen op het scherm tijdens hun show en het nieuws werd onder luid applaus door de concertbezoekers ontvangen in de Amsterdam ArenA. In Toppers Lost in Vegas slaat het noodlot toe. Samen steken ze de oceaan over om hun geluk te beproeven in Las Vegas. Bij aankomst is niets wat het lijkt en stapelen de problemen zich in hoog tempo op. Je bent Topper of niet; de show must go on…. Zullen de Toppers schitteren op de Strip?Toppers Lost in Vegas is een hilarische muziekfilm die in december 2015 te zien is in de bioscopen.

TOPPERS

Het 10-jarig jubileum van Toppers in Concert dit jaar, gaat het drietal een nieuwe uitdaging aan; een eigen speelfilm.Toppers: “We hebben nooit kunnen bedenken dat er naast onze concerten ook een Toppers-bioscoopfilm gaat komen. We hebben veel zin om de boel op stelten te gaan zetten in Las Vegas! Een nieuwe uitdaging want we zijn natuurlijk geen acteurs en willen er wel echt iets bijzonders van maken met de hulp van vele topacteurs.

PRODUCENTEN

Toppers Lost in Vegas wordt geproduceerd door FATT Productions bv, Worst Case Scenario Group bv in samenwerking met Toppers in Concert bv en A-Film Benelux. Het scenario is geschreven door Jochum ten Haaf en Mischa Alexander.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial